Geplaatst op Geef een reactie

BMW X7 VOLLEDIG IN BEELD

r20y0otbrv28 2dehandsvoertuig.nl BMW X7
BMW is zelf al enige tijd druk aan het opwarmen voor de komst van de X7, de grote broer van de X5. Helaas voor BMW is de auto nu al van alle kanten te zien.

BMW presenteerde vorig jaar de Concept X7, een relatief productierijpe vooruitblik op een nieuwe grote SUV die een plek boven de X5 in het gamma krijgt. Nu zijn patentplaten opgedoken waarop we de complete auto ruim voor zijn onthulling kunnen zien.

Eerdere foto’s van ingepakte X7’s wezen er al op: BMW blijft zeer trouw aan het ontwep van de concept-car. De auto is van meer gebruikelijk vormgegeven zijspiegels voorzien, heeft zijn bijzondere glazen dak verruild voor een eenvoudiger te produceren exemplaar en ook de bumpers wijken af van die van de Concept X7.

Dit jaar nog slingert BMW de productie van de X7 aan in het Noord-Amerikaanse Spartanburg, de locatie waar ook de X5 van de band loopt. Met de auto hoopt BMW een passender antwoord dan de X5 te hebben op auto’s als de Land Rover Range Rover en Mercedes-Benz GLS-klasse.

Onderhuids verwachten we het CLAR-platform tegen te komen dat inmiddels steeds meer BMW’s van een basis voorziet. De Concept X7 was voorzien van een plug-in hybrideaandrijflijn. Het ligt in de lijn der verwachting dat een dergelijke aandrijflijn ook in de productieversie verschijnt.

Bron: Autoweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *