Geplaatst op Geef een reactie

NIEUWE BMW 3-SERIE GESNAPT

BMW werkt aan een compleet nieuwe 3-serie en die auto is nu in onze eigen hoofdstad opgedoken. Hierbij bedanken we AutoWeek-lezer Frank Stalknecht hartelijk voor zijn ingestuurde foto’s.

AutoWeek-lezer Frank Stalknecht twijfelde geen moment toen deze gecamoufleerde 3-serie sedanvoorbij kwam rijden. Mogelijkerwijs laat BMW de 3-serie uit in de straten van Amsterdam om de diverse veiligheidssystemen kennis te laten maken met een flinke hoeveelheid fietsers waarmee de software rekening moet houden.

De nieuwe 3-serie komt op het modulaire CLAR-platform te staan, dat BMW al toepast op auto’s als de 5- en 7-serie. Naast een sedan komt BMW natuurlijk ook weer met een Touring en het ligt in de lijn der verwachting dat er ook van de 3-serie GT een nieuwe generatie verschijnt. De Chinese markt krijgt een verlengde sedan en het zal na de lancering van de nieuwe Dreier niet lang duren voordat de wereld kennismaakt met een nieuwe 4-serie. Aan de ene kant van het motorenspectrum komt een M3 te staan, aan de andere kant van het motorenpalet verschijnt mogelijk zelfs een elektrische variant.

Bron: Autoweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *